메인 페이지로 바로 가기

Eton introducerar ”Spill Service” i samarbete med Berns Asiatiska

En olycka händer så lätt, speciellt när man har roligt. För att underlätta för sina gäster, och för att se till att de kan fortsätta njuta av kvällen och känna sig som sina mest välklädda jag lanserar Eton tillsammans med Berns Asiatiska sin Spill Service, en tjänst där man som gäst kan beställa en ny skjorta när olyckan varit framme, direkt från menyn.

För att ge sina gäster den ultimata restaurangupplevelsen, oavsett om det är en lunch, ett möte eller en helkväll, så tar Berns Asiatiska sitt koncept till en ny nivå tillsammans med Eton. Numera finns Etons ikoniska skjorta White Signature Twill att beställa direkt från menyn i restaurangen.

Signature Twill är Etons mest mångsidiga skjorta som passar både dag- och kvällstid. Vävd i dubbeltvinnat garn som är spunnet av extra långfibriga bomullsfiber, i perfekt passform och med en cutaway krage och enkelmanschetter är Signature Twill, som fulländats av Eton under tre decennier, helt enkelt den perfekta skjortan för en middag på Berns Asiatiska.

Ibland har man otur. Samarbetet med Berns är en ny typ av tjänst som vi tillsammans tillhandahåller Berns gäster. Vi vill ge dem alla förutsättningar för ett trevligt och minnesvärt besök i Berns fantastiska miljö, där man som gäst förtjänar det bästa, både i form av mat och upplevelse, och numera också i stil” – Sebastian Dollinger, Creative Director, Eton

Skjortan kostar 1 399 SEK och finns att beställa i färgen vitt.

Till skjortan